Inspiration

Rene kaffekopper?

 

Jeg er så heldig at være udstyret med en stor......... "fantasi" Ved godt i tænkte noget andet, men ja også store kaffekopper. Jeg henter inspiration fra et hav af forskellige kilder. Det kan være alt fra en sætning jeg hører på arbejde, dårlige jokes, drømme, folk jeg møder på gaden, videoklip og ja selv en opskrift på ristede, saltede mandler. Har du en idé til et billede, så lad mig høre. 

Idé

Tilsæt gerne mælk & sukker

Når så alt "forarbejdet" med at sorter alle de dårlige kaffesmagsnuancer fra, kommer vi til idéen. Hvad skal budskabet være? Kan det i det heletaget lade sig gøre med den viden vi har, eller skal vi udvikle vores skills i photoshop? 

Det er her jeg som regel skal finde ud af om der skal mælk, eller sukker i kaffen og i hvilken retning jeg skal røre rundt i koppen.  - nogle gange kræver det lidt assistance udefra.

Action !

Den perfekte blanding

Kender i det når alt gå op i en højere endhed? Som alt bare kører på skinner og man kan føle en indre tilfredsstillelse? 

- Skriv lige opskriften ned og giv den gerne til mig. Når vi snakker fotografering, så er det ikke "bare" lige at tingene altid kører på skinner -  nærmere tværdigmod. Der er utrolig mange parametre der spiller ind i det perfekte billede.

Men nogle gange lykkedes det - Jeg skal have en kop mere, det smager simpelhen for godt

In Action

After Action